Моїй І.
Колись, може, в нас буде своє житло,
А ще, може, народиш мені сина.
Поки ж скуштуй це австралійське вино -
Купив тобі, ти ж любиш червоні вина.
Колись, може, забудеш усіх колишніх,
Колись, може, забуду усіх покійних.
Вже є черешня і скоро буде вишня,
Дай Бог нам не загинути в цих війнах.
Колись, може, моє прізвище буде й твоїм,
А ще, може, ми поїдемо в інше місто,
Може, ми збудуємо власний дім,
Може, там більше не буде тісно...
Колись, може, в нас все буде прекрасно,
Може, минуле не таке вже й важливе.
Я зустрів тебе не пізно, а саме вчасно.
Всяке буває. Все можливе.
А поки випий це австралійське вино -
Це Шираз. Діллю. Сінабон. Халва.
Ти хотіла щастя? Оце воно.
Я живий. Ми разом. І ти жива.