***
Джаз --
Я не зможу
Написати словами,
Де музика серця --
У трепеті згадок,
Звучить --
Під ранкову каву
У філіжанці малій,
Що смакує прагненням
Цілі
Та дає енергію
Жить...
Джаз --
Я не зможу
Написати словами,
Бо слів не вистарчить
Для мелодії дня,
Який чудовий,
Завжди --
У планах з тобою,
А без тебе --
Лише музика згадок,
Тужлива та ніжна --
Мого життя...
--------------------------------------------
19.10.2022; Paris (A-a)
=================================
(!!!)
Під мелодію ранішнього джазу "Кофе Джаз Музика і босса-нова☕ музика для кофе"
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=976480
Paris :: «Джаз слів»
-----------------------------
(Автор Катинський Орест -- "У пошуках істини, проживаючи і шляючись вулицями м. Париж")
=====================================
ID: 976480
=================================