Небо чисте, голубе,
Хліба поле золоте,
Серцю любая країна –
Наша рідна ……… (УКРАЇНА)
Кожна їх країна має
Та державність прославляє.
О́знака тому є славна –
Це ………… (СИМВОЛІКА ДЕРЖАВНА)
Синьо-жовтий колір має,
В небі вітер розвиває,
Синє – небо, жовте – поле,
Символ єдності та волі. (ПРАПОР)
Символ держави, міста, народу,
Він є озна́ка вкраїнського роду.
На синьому щиті тризуб золотиться,
Щоб процвітала вкраїнська зірниця. (ГЕРБ)
Пісня чиста, солов'їна,
В ній державне слово лине,
Рід козацький прославляє,
Україну надихає. (ГІМН)
13.06.2023