Якщо існує щось таке, що втратити не можливо,
Якщо трапляється щось, що в серці житиме вічно -
Нехай станеться зараз із нами, реально й наживо,
У цьому земному світі, у цьому гіркому сторіччі.
Якщо буває щось непідробне, правдиве,
Якщо пам'ять здатна берегти найцінніше -
нехай із нами станеться справжнє диво
І нитка долі з'єднає якомога міцніше.
Якщо у річку можна вступити двічі,
Якщо до неба в мріях можна злетіти -
Нехай стане відваги дивитись долі у вічі
І вірити у справедливість світу, як вірять діти.
Якщо погасне у серці ліхтар надії,
Хай сили духу стане чинити спротив!
І в мить гіркоти, песимізму й бездії,
Нехай не згасне світло в вікні навпроти!