Ми всі об'єднані війною.
Є спільна в нації біда.
Одні на всіх джерела болю,
Та спільна "русская чума".
Вона летить немов комета,
Вогнем вкриваючи зірки.
Чума кидає в нас ракети,
Руйнує хати та дахи.
І я не знаю скільки треба
Ще покалічити життів,
Щоб перестав летіти з неба
Дощем "Кинджалів" "руський мір".
Вони кричать, що це свобода,
Що ми незрячі, ми сліпі.
Та всі ми ходимо під Богом,
І зверху видно всі гріхи.
Чума їм голову туманить.
Отрута слів її п'янка.
Хоча брехня людей дурманить,
Та правда все ж таки гірка.
Як прийде наша Перемога
У цій безглуздішій війні.
Кати, звернітеся до Бога,
Бо Бог прощає, люди - ні.