Борись!
...Війна жахлива,
все триває -
справа виживання.
Хтось вимушено поміняє
місце проживання.
Знайомі всі донатять,
волонтерять, хтось воює,
бо Перемогу, врешті, нам
ніхто не подарує!
Свій фронт у кожного,
одначе,
на усіх він спільний.
А виживає завжди той,
хто своїм духом
сильний.
І слабших декількох
завжди
з собою витягає,
щоб передчасно
всі вони
не втрапили до раю...
... Борись моя земля!
Священна на віки.
Яку ще вірно
боронили
славні козаки.
А нині, вкотре, кров`ю
з рани
окропив траву,
Герой, що із титанів -
славний воїн ЗСУ.
Борись, країно,
за майбутнє,
за життя своє!
І як той ворог,
клятий, лютий,
тяжко нас не б`є,
та всеодно ніколи нас
не зможе підкорить,
допоки волі вогник
у серцях
наших горить!
... Війна, війна жахлива,
все триває і триває.
Але нічого нескінченно
в світі не буває.
Нікому ще ці землі
не вдалося підкорити!
І вам не вдасться -
це затямте,
кляті московити!
Повернемо усе своє
і прийде час розплати.
Усім воздасться вам -
до найзапеклішого ката!
Отож - за вами вибір,
чи одразу ви нам здайтесь,
а чи усе своє життя -
ходіть і оглядайтесь!
... Борись моя земля!
Священна на віки.
Яку ще вірно боронили
славні козаки.
А нині, вкотре, кров`ю
з рани окропив траву,
Герой, що із титанів,
славний воїн ЗСУ.
Борись, країно, за майбутнє,
за життя своє!
І як той ворог, клятий, лютий,
тяжко нас не б`є,
та всеодно ніколи нас
не зможе підкорить,
допоки волі вогник
у серцях
наших
горить!..
8 червня 2023 року
ID:
985628
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 08.06.2023 22:21:22
© дата внесення змiн: 08.06.2023 22:21:22
автор: Микола Шевченко
Вкажіть причину вашої скарги
|