Дівчина смутком наповняється, Дівчина сумує та не усміхається,
Ти їй сумувати не давай ,
Люби і ніжно обнімай , Усмішку на обличчі даруй , Яскравими фарбами життя її розмалюй, Подарки, квіти само собою, Щоб щасливою почувалась з тобою, Приголуб і пригорни, дівчину безмежної красоти, Такої як вона тобі не знайти , Дівчина ніжно та вірно кохати уміє, Себе подарує тому, хто пробудити в ній почуття зуміє, Таких треба цінити бо щиро від душі уміє любити , Від тебе нічого не вимагає, взамності лиш чекає...