Час крізь долоні сочиться
І виліта у вікно.
Боже, скажи, та чому я
Все ще живу на землі?
Боже, зруйновані храми,
Братоубивча війна!
Створений світ весь не нами...
Плаче від болю земля.
Час пропливає,хвилини...
Чим ми наповнюєм дні?
Нам невідомі маршрути.
Світе, ти тонеш в крові!
Боже,врятуй від страждання!
Господи, поможи!
Час зараз - випробування!
Боже, врятуй, збережи!