В нас сьогодні підірвана дамба на ГЕС у Каховці –
Брудний слід тероризму страшного путінських військ.
Від ракет і шахедів знесилені ночі і сонце,
А тепер міста й села змиває водний потік.
Планував катастрофу і втілював мозок мерзенний,
Тільки нелюди в тому режимі і це – достеменно.
Ну а в світі театр абсурду надалі триває:
Твіт ООН щодо свята російської мови, і це під час війни,
МАГАТЕ ризиків для ЗАЕС, як й військових там недобачає,
Мабуть, гроші російські усюди дуже смачні.
Та невже це єдине мірило на що світ спроможний?
Нам лишається шанс довести, людяність непереможна.
6.06.2023р.