Впаду на перини власних мрій,
Колисай мене лагідно в них.
Не відходь ні на хвильку чи дві,
Наспівай незабутніх, живих.
Збуди на лінивій, плакучій зорі;
Обійми, пригорни, і ні кроку.
Кожен подив секундний собі забери,
Та залиш мені юнії роки.
Подивись, запалала вгорі!
Розгорілась так, що йде дим.
Ідеальна з десятків сторін,
Світить радісно всім молодим.
Ніч день змінила на дворі,
Як дитина, знов лину у сни.
Колисай мене в радості й в горі,
Будь зорею моєю. Світи.