А людям сниться мир... Не перемога!
За неї надто дорога ціна...
Бо мир - любов, ну а любов - від Бога!
А в перемозі - ненависть хмільна...
Нам скажуть, що потрібно боронитись,
Лукаво смикнуть - Хто, якщо не ти!
Найвища цінність - жити і любити,
Цей Божий дар лиш треба берегти!
Хтось скаже, що ганебно відступати,
Що там кістьми потрібно всім лягти.
Та головне надію не втрачати,
В любові й вірі душу берегти!
Земля - наш дім, вся повністю планета!
Нам би себе не втратити... Знайти
Так легко місце де померти...
Герої не вмирають! Віриш Ти?
Як би всю правду знали про війну,
То не пішов ніхто би воювати...
За тих, хто має повну калиту,
В собі подібних хоче ще урвати...
Війна - очищення, малесенький потоп...
Лише ковчег нас врятувати може...
Любов свята - на нього наш місток.
Надійтесь, вірте! Бог нам допоможе!
19.05.2023