|
***
Я так тебе люблю --
Моє життя,
Несамовите,
Яким стараюсь зрозуміти,
Що ще є тут не так..?
Встаю..,
Працюю..,
Переживаю..,
Мрію
І... вмираю, просто,
Бо що зосталося іще,
Відтак,
Коли довколо :
Смерть з брехнею,
Нагло,
Та у купі
Разом тішаться,
Як "АКМ" в руках -- веде
Їх сили прах,
А високо в небі :
Вже забутий,
Для всіх нас був і є --
Спасення стяг,
Як святість,
Як єдинство,
Як та людкість,
Що почиває в собі, --
Не дріма :
Ви всі послухайте
Того дитяти думку,
Який звернувсь про захист
Господа,
Від щирості,
Бо правди тут слова,
Але...
Вигоди зміст...
Переваговано...
Стократно, в ситості...
Ото...
Забудьте...
Все загладжено у стилі
І... затерто все...
Стигматами фальшивого
Христа..,
Бо новий Вік прийшов
Переформації,
Де сам Господь, як Деміург --
Стоїть
У тому первіснім
Дитиною-дитятою,
Яким родивсь, понову --
Знову в нашім тілі,
Воплотивсь :
Святого Воскресіння
І
Спасення...
К р а п к о ю..!
-------------------------------------------
09.04.2015-23.02.2022;
Paris ( M° 14 / A/a)
=======================
(!!!)
"Я скажу Господу.., я його спитаю про вас.., які нас розстрілюють за ніщо і вбивають..
Чому, Господи, ти не караєш їх та не захищаєш мою родину, бо я є дитина і не можу їм дати відсіч..?
Коли я помру -- я запитаю Господа про Вас і розкажу ту несправедливість, яку Ви зробили -- бо він Вас знищить за це...
Я вірую і знаю, що буде так..!"
---------------------
(Живий лист хлопчика до своїх вбивць в Югославії і.., де був тоді Понтіфік Ватікану, який прийняв 180 млрд. рубл. москалів до підземних сховищ банку, коли авіація москалів бомбила та вбивала мирне населення...)
-------------------------
(Автор -- "Все таємне колись стає явним...")
======================
(!!!)
Автор публікації :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================
ID:
984826
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 31.05.2023 11:48:01
© дата внесення змiн: 31.05.2023 12:06:36
автор: MAX-SABAREN
Вкажіть причину вашої скарги
|