Не кожний у поезії поет,
Та кожний любить її мед.
Ніколи думати не перестану.
Про користь і красу талану.
Поезію творити - божий дар!
Щоби слова збирати в вірші,
Як і бджолі на мед нектар,
Пізнання мусять бути ширші.
Над гречкою бриніла бджілка,
Збирала з квіточок нектар,
А за полями, на задвірках,
Чекав її поет-бджоляр.
Лежать папери нечіпані,
На працю бджілку відіслав,
А сам витаючи в нірвані,
Слова у вірші римував.
Все з медом пив, із медом їв
І все текло за планом,
А все тому, що до віршів
Та бджілка безталанна...