Я хочу щоб летіли в небі мирні літаки,
щоб люди планували, хто на море.
А не збирали поспіхом сумки
бо градами пускають "смертні зорі".
Шоб не горіли на полях хліби,
щоб діти вніч спокійно спали.
Аби не руйнували нам хати,
що їй баби й діди нам будували.
Повернемо собі усі лани, і землю
рясно скроплену червоною росою.
Вернемо всіх дітей, що вкрали в нас кати.
І заживемо зраненою долею людською.
Забути важко такий лютий час.
Усе поверне кривднику молитва.
Збудуєм знову хату, хлів, гараж.
І клумба взатінку розквітне...