Я знаю що я буду у раю,
Бо в пеклі я вже побував
І на своїй землі стою,
І тебе, враже, в дім не звав…
Вмирати - ні, бо треба жити
І рідне, своє боронити!
- Гори і гинь проклятий враже!
Так я, мій син, так внук мій скаже…
Очистимо від зла свій край!
За залпом залп і знову заряжай!
На тім сьогодні я стою,
На тім і до сьогодні я стояв,
Бо знаю, що я буду у раю,
Бо в пеклі я вже побував..!
Надпис на бронежилеті в одного з українських бійців:
«Боже, якщо я помру молодим, впусти мене в рай, бо в пеклі я побував вже сам»