Зачаровані ночі і сни...
А зранку кава і мільйон думок...
Чому `удень з тобою ми не двоє
І не рятують граблі, як урок
Надія полонить незгірше осені
На серці тільки весни і дурман
Відколи мрії стали стоголосими
У світі завтра, під твоє _не знав
І буде кава і мільйон думок
І дим від сигарети напророчить
Що не твоє, як до безодні крок
А він мовчить і бачити не хоче...
Читав ті перші 8 рядків-перечитував: мало, що зрозумів - то щось особисте, мабуть, або я давно снікерс не їв🤷♂ А дійшов до диму і аж закашлявся... Квітко, ну як так можна аромат її величності кави коптити сигаретним димом?! 🤬 Хоч бери тай провітрюй ))
Квітка)) відповів на коментар К0ВАЛЬ, 21.05.2023 - 23:04
Зачарованість ночей і тверезість ранків,як антоніми
Все просто)
К0ВАЛЬ відповів на коментар Квітка)), 21.05.2023 - 23:08
Все! Я йду їсти снікерси🫠
Квітка)) відповів на коментар К0ВАЛЬ, 21.05.2023 - 23:24