В майбутнє наше щиро віриш Ти
І я у ньому сумнівів не маю.
Удвох йдемо до спільної мети,
Надію й віру в серці зберігаєм!
Довіра і підтримка поміж нас -
Здолаємо всі непорозуміння.
Збудуємо свого кохання храм -
Сім'ю щасливу у добрі сумлінно.
Нас не зламають труднощі життя,
І не поглинуть душі будні сірі.
В минуле вже немає вороття,
Лише мурашки бігають по шкірі.
Ми ностальгії вже віддали шану,
І наша юність тільки перший крок.
З Тобою ми удвох, моя кохана,
Терпляче йдем крізь терни до зірок.
Позаду вже Твої безсонні ночі,
І сяють мудрістю в любові очі карі.
Ми зробим так, як лиш удвох захочем,
Відкинувши всі підступи лукаві.