Теплом вітається весна,
Постукав травень до вікна.
А що ж він хоче нам сказати?
Матусь зі святом привітати!
Любенькі наші та рідненькі,
Матусі, матінки і неньки!
Зі святом мами Вас вітаєм!
Від серця щирого бажаєм
Родинного всім Вам тепла,
Здоров'я, злагоди, добра.
Частіше, любі, посміхайтесь
Та щастям, рідні, окриляйтесь.
Життю радійте повсякдень,
Хай кращим буде новий день.
Бо поруч з Вами ̶ життя квіти,
То Ваші любі внуки, діти,
Підтримка Ваша та надія,
Це Ваша гордість, віра, мрія!
Бо Ви ̶ родинний оберіг,
Ви ̶ мудрість роду на весь вік.
Ми любимо Вас та цінуєм,
Турботу Вашу ми шануєм.
Ми вдячні Вам за добрі очі,
За всі недоспанії ночі,
Тепло обіймів та любов,
Що дарували знов і знов.
І хай не завжди з Вами поруч,
Йдемо правруч чи ліворуч.
Ви є безцінний життя скарб,
Ви для нас приклад і загарт.
Безмежно вдячні Вам, матусі!
Низький уклін, рідні бабусі!
Зі святом щиро Вас вітаєм!
Хай Бог всіх мам оберігає!
13.05.2023
Дякую Вам за Ваші слова та Ваш коментар. Найдорожче, що ми можемо мати - це наша родина - наші дітки та наші батьки, від яких ми черпаємо натхнення та сили. Нехай оберігає Господь наші родини та нашу рідну землю.
Дякую, Вам, пані, Ніно, за теплі слова. Я дякую Богові за те, що у мене є матуся, яку я дуже люблю,але вона, нажаль, далеко і я дуже за нею сумую. Нехай оберігає Господь Бог усіх матусь на землі.