хоч кричи не кричи, ніхто не почує
тут тебе вже ніхто не осудить
я не бог щоб судити людей і дарувати їм прощення, нехай вони самі подарують собі його на день народження ніколи б не став би, якби ваші батьки похїбалися у зимовому червні місяці через рік після народження дитини відчувається гуркіт небосхилу, а тікати так оманливо, ми наче в грі, не дозволяють нам з тобою купатися в фонтані і бігати босоніж на чистій траві, омана!
знайти вихід із ситуації видно що ікла в крові, чия то кров, чия то кров, чия це кров?
ритм лагає, хромає як спаплюжена історія, якщо дітей ґвалтують рідні батечка, кров сиплеться з ніг, а сонце рано встало, запрокинуло свої довгі коси та й лягло за небосхил, недостатньо йому втіхи..