відчувши одного разу коливання вітру при грі на музичному інструменті, зможеш виконувати концерти для нього. бо він є ти наполовину.
коливання вітру де звук – це думка, бо емоції записані спрощення як спосіб запису ноти.
відчуєш супротив – ти на вірному шляху.
боляче бачити як музиканти купляють дешеві інструменти через брак коштів.
невмируще, а якщо це передбачено? приречено на самобичування.
спершу був звук.
здається він був у просторі кохання, бо там де є любов, там є все.
вчителька казала більше мовчати ніж говорити, бо так ти почуєш себе, або того хто говорить у твоїй голові
а хто говорить у твоїй голові?
а я його відчула