70) СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ-ДЛЯ УСЬОГО СВІТУ! ЗАБОРОНА АБОРТІВ!
70)
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
БОЖІ ЗАКОНИ НА ЗЕМЛІ – ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ЗАБОРОНА АБОРТІВ!
1. Забороняється в Божій Державі Україна робити аборти!
2. Аборт дозволено за висновком медичного консиліуму лікарів, де стоять підписи усіх присутніх на консиліумі лікарів!
3. Невиконання Закону – зло!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.04.2023 р.
Написано вночі – 01:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)