На столі пишається паска,
Її аромат піднімає настрій.
Така світла, така ніжна,
Із любов'ю зроблена вона.
У пасці душа спокійна,
І на серце стає легко.
Хочеться поділитись радістю,
І з усіма святкувати разом.
А паска це символ Воскресіння,
Що на землю повернув надію.
Так і в наші серця прийде весна,
І віра в Бога дасть нам силу й волю.
Тож смачно насолоджуймось паскою,
Що принесла нам віру й любов.
І нехай радість піднімає нам настрій,
І нехай Бог завжди буде з нами вдома.