В гонитві за щастям втрачаємо все найдорожче,
Не бачим, що маємо поряд з собою під носом.
Нажаль, обираємо шлях повний обрАзами, що є найтяжче -
А потім із подивом дивимось: чому все життя перекосом?
Все просто:
Живіть і нікому не вказуйте
Все просто:
У старості добре лиш згадуйте.
Тоді у сім'ї вашій буде мир лиш і злагода,
Нікому нічого не треба доводити.
І зась вам в сім'ї завести ляльковода,
Бо потім ви втомитесь бруд цей виводити.
Автор: Стеченко Олена
14.03.23