4) СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! МОЛИТВА ДО ВОЛОДАРЯ
4)
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
МОЛИТВА ДО ВОЛОДАРЯ
Володарю, прошу Тебе,
Прости усю мені провину…
Благаю прощення в Небес,
Щоб вберегти мою родину.
Я каюсь у гріхах своїх
Й вимолюю пощади в Бога.
Пробач мені, Владико гріх,
Бо в мене – біль душі й тривога…
Без Тебе, Боже, я – ніхто в Твоєму Світі.
Прохаю, Господи, про вічність не в пітьмі…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.03.2023 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)