Холодно нині весні і душі, бо мрії немає. Її знищила
війна, та воскресити здатна весна. Ми приречені жити й кохати,
створювати сім"ї, народжувати дітей, обробляти землю, збирати
щедрі урожаї, мир Хритовий світові нести... та сатаніє від того
ворог і перетворює життя на порох.
І живе ще надія, що воскресне із весною наша мрія.
Допоки життя триває - шанс на спасіння кожен з нас має.
Нині Христос кличе тебе: " Ходи за Мною!", бо " Хто
йде вслід за Мною, не буде ходити у темряві той, але матиме
світло життя". ( Ів. 8. 12).