Випалена земля і людина вигорає. Як відновити сили,
звідки почерпнути енергії?
Люди, стійте у правді Божій, бо вона наша сила. Стійте
у щирості і простоті своїх сердець. О! Яка велика енергія отих
люблячих сердець! Стійте кожен на своєму місці. Не бійтеся, хоч
дуже страшно. Надійтеся, хоч і це буває неможливим. Вірте та
завжди просіть - Боже, поможи моєму невірству.
Ми не самі. З нами Він, Син Божий Христос. Він і на
фронті воює разом з нами. Ісусе Христе, дай своєї сили і підкріп-
лення для боротьби, підтримай, бо знемагаєм, рятуй, бо гинемо!
Без Тебе і перемога недосяжна, без Тебе і світла у житті нема,
без Тебе у душі пустота і втрачається цінність життя.
Він з нами і у лікарні, і у полоні, і у в"язниці, і у
підвалах зруйнованих міст і сіл і разом з усіма ангелами і
святими кожну душу рятує.
Нечисть розвела пекло на землі і тяне туди люд.
О! Скільки вже їх те пекло забрало! Та Христос за ними у пекло
пішов, щоб рятувати ті душі, які з його ім"ям у бій ідуть.
Та стрічаються люди із смертю. А смерть у Господі -
це відкрите небо, це перемога його правди, світла, віри во ім"я
миру, життя , любові.