Ніч.Дорога.
Десь я йду.
Знаю вдома-
Смерть знайду...
Місяць. Зорі.
Тихо так.
Я сьогодні-
Вурдалак.
Кров.Кістки.
Плоть і шкіра.
Ще кохаю тебе -
Мила...
Ти в полоні.
Крик. Розлука.
Їх чекає страх
Та муки...
Ті безумці -
Хворі люди,
Не зупинять -
Те що буде...
Рвати, різати,
Рубати...
Дерти ,гризти
І кусати...
На шматки.
На клапті всіх -
Роздеру...
А потім сміх...
ще протяжливе
виття...
Та ні каплі каяття...
Ніч. Дорога.
Разом ми...
І кохання
Назавжди....