Пам'яті Дмитра Коцюбайла - позивний "Да Вінчі" , Героя України. Загинув під Бахмутом, захищаючи рідну землю та виборюючи волю для свого народу. Світла та Вічна пам'ять Герою!
Вдягни мене у стиглу білу вишню
У тім саду, де вітер дико свище,
У тім степу, де грозами гармати,
В гірку сльозу, що проливає рідна мати.
Вдягни мене у ще незріле збіжжя,
Котре покосами лягло на роздоріжжя,
У сон траву, мальовану в октавах,
У косовиці, непідвладні квіту й травам.
Вдягни також у жайвора над полем,
Де піснею його та чорним болем
Сміялась смерть у смерчі божевілля,
Укривши душу і свічками й божим зіллям.
Вдягни мене... душі хай буде тепло
У небі, що сьогодні болем терпло,
А на землі одягне біла вишня
В моїм саду, де буревії свищуть...
#лесяутрисковоробець