Ошатне селище. Двори відмінні.
Переспіває жайвір сіру галку.
Центральна – у весняному промінні.
Солодкі серцю милі, рідні Балки.
Ген, за зупинку – ліс шумить співоче,
Дарує людям стійкість першоцвіту.
Ти відведи війну з країни, Отче,
Дозволь громам весняним лиш гриміти.
Край трударів нехай живе щасливо.
Ось-ось – уже підспіють огороди.
Війну загасять теплі, мирні зливи,
Бо людям треба сіяти й полоти.
Війна… ще дуже важко всім морально.
Ковтаю спрагло пахощі вербові.
Від сонечка – у променях Центральна.
О Боже! Дай нам миру та любові