***
Француженок
"Секретні сади” ..,
Що ростуть
Не на яскравому сонці,
А в прохолодній тіні
Різних гам і відтінків..,
Бо...
Інтим --
Є щось більше,
Як власне коло інтересів,
Чи таємниць,
Коли це є мить, тільки,
Свого --
Смаком,
Життя...
--------------------------------------------
15.10.2022; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Невизначеність зобов'язань...
Що це значить для француженки, як сучасної жінки..?
Можливо.., сенс в тому, що менше – значить більше.
Всі, без сумніву, неодноразово чули цю фразу.
Але що вона насправді означає?
Давайте спробуємо поміняти місцями слова в цій фразі.
Якщо менше означає більше, то виходить, що ми можемо досягти більшого результату при менших зусиллях.
Більше пристрасті і... менше планування.
Більше любові та близькості і... менше інформації й сліз.
Більше свободи і менше зобов’язань.
І, звичайно, більше стилю -- при меншій кількості речей...
А, що ж тоді чоловіки-французи..?
Французи : цілують в щоку, носять шийні хустки, вміють готувати, читають Пруста і, згідно з даними опитування французького видання "Children’s Magazine" -- 38% з них було б цікаво хоч раз … завагітніти (для порівняння : серед француженок завагітніти мріють всі 100%)...
Француженки (і французи) – не публічні люди, вони вважають, що приватне, їх -- має залишатися особистим...
Ото...
Все є поруч...
---------------------------
Майже по книжці, якщо для порівняння -- варто почитати :
Стівен Кларк (Стефан Кларк) “Рік в лайні” ("A Year in the Merde")
=======================
Autor ::
Katynskyy Orest (Катинський Орест)
===============================