Усі труднощі життя, болі, страждання, терпіння...
творять х р е с т. У кожного він є. Від народження нам Бог
його дає. І з тим хрестом ідемо по житті. Кожен має свою
хресну дорогу пройти, несучи свій хрест за Христом. Падаючи
під тягарем хреста, відновлюємо сили молитвою, сповіддю,
покаянням, постом. А ще - жертва Ісуса Христа нам сил додає,
звільняє від тягарів гріха. О! Як обтяжують душу гріхи! І все
важчими стають хрести.
Оновлені, очищені ми встаємо і далі йдемо. І хто донесе
свій хрест до кінця життя, витерпить до останього подиху, той
спасеться.
Чуєш нині призов Христа " Йди за мною!"?
Хто у душі відчув цей поклик, серцем подай оклик - "Йду
за Тобою Ісусе!".