І
Куди ти йдеш?
Там нічого для тебе немає.
Того що так треба, чого твоя сутність бажає.
Куди йдеш?
Хто тебе там такого чекає?
Стривай, зупинись, тебе втома здолає.
Ти зараз впадеш і більше не встанеш.
І що ти кому доведеш?
Нам тут вистачить місця на двох.
Лиш подих зроби, заспокой нас обох.
Нам тут вистачить кисню на двох.
Нам вистачить всього на двох.
Зупинися хоч трохи.
ІІ
Куди ти йдеш?
Вже останній промінь догоряє.
Подивись же, там навіть дороги немає.
Куди ти йдеш?
Чи тебе там хоч хтось привітає?
Де ти будеш? Слідами піду поки втома здолає.
Ти і сам майже скоро впадеш і більше не встанеш.
І що ти кому доведеш?
Куди ти йдеш?
Нам вистачить місця на двох.
Куди ти йдеш?
Нам вистачить всього на двох.
Лиш подих зроби, заспокой нас обох.
Нам тут вистачить кисню на двох.
Нам вистачить всього на двох.
Зупинися хоч трохи.