Якщо хочеться життя,
Файненько прожити,
Треба все своє буття,
З гумором дружити.
Коло дзеркала,раненько,
Зубки чистячи спритненько,
Посміхнись тому,хто в ньому,
Краще стане -"полюбому"!
Потім трохи покрутися,
У зарядці ти взбодрися,
Ти жирок свій потруси,
І хутчіш вдягай труси.
Справи роблячи ввесь день,
Пам'ятай:"Що ти,не пень!"
Надто сильно не грузися,
Відпочинь й перегрузися.
Коли настрій хтось псує,
В душу лізе,чи плює,
Ти їм в очі подивися,
Й іронічно посміхнися.
Намагайся позитивом,
Простір заповняти,
Оптимізмом й добротою,
Світ цей надихати.
Кожен день живи в любові,
Щоб були дні кольорові.
Гумор,радість,добре слово,
Файно жити-жити кльово!
Автор: Юлія Коваль-Мешковська