Сатаніють орки, землю рвуть,
Хочуть Україну розіпнуть,
Тож давай снаряди підганяй,
Заряджай скоріше, заряджай.
Приспів:
Ти тримайся, брате мій, тримайсь,
Не впадай у відчай, не впадай.
Буде в нас ще битва не одна –
Це війна, мій брате, це війна.
Бахмут, Краматорськ і Вугледар
Орків б’ють і стримують удар..
ЗСУ – найкращі на землі,
Мужні та відважні в боротьбі.
Приспів:
Ти тримайся, брате мій, тримайсь,
Не впадай у відчай, не впадай.
Буде в нас ще битва не одна –
Це війна, мій брате, це війна.
Ще недовго, друже, потерпім,
Виженемо клятих ворогів,
Свято перемоги принесем
Й вільно в Україні заживем.
Приспів:
Ти тримайся, брате мій, тримайсь,
Не впадай у відчай, не впадай.
Буде в нас ще битва не одна –
Це війна, мій брате, це війна.
Гарна пісня, натхнена та прониклива. Беззаперечно підіймає дух. Та ще раз доводить, що ті москалопітеки такими нелюдами садистами були і завжди, ще з часів, як вилізли зі своїх боліт, та тільки зараз вже на повну виявили своє споконвічне ординське нутро. З повагою і теплом.
Ваша правда. Дуже дорогою ціною заплатимо за перемогу, але ми вистоїмо, щоб навіки позбутись цього ординського плем"я в нашім домі. 16 17 Дякую за відгук!
Слава Героям.
Одні воюють і понад 5 мільйонів за бугром, а в нас ведеться аукціон по розпродажі Українського майна. І всі мовчать, і місцеві органи також.