Наші воїни хоробрі!
Молимось ми всі за вас!
І терпіти скруту згодні,
Згуртувавшись повсякчас.
Бережіть себе соколи!
Ви за нас всіх в бій ідете.
В містах, селах, лісі, полі
Щастя ви для нас куєте!
Злиться ворог від безсилля,
Піниться і скреготить,
Коли ви свої зусилля
Прикладаєте щомить
Щоб звільнити й захистити,
Відбороти, відібрати,
Ворога щоб не пустити
І в полон взять, покарати.
Боретесь тут за своє ви
І сумління чисте й думи.
Страх нікчемний в собі вб'ємо
І розправимось ми з сумом.
Будьте певні, здолаємо разом
Цих катів в кольорах колорадських.
Наша віра й любов стане базою
Світу нового з піснею повстанською.
Будуть наші матері
Стрічки в коси заплітать
І від рання до зорі
Рідних пісеньок співать.
А полеглим всім героям
Вічна пам'ять в серці нашім.
Сиротам, мамам, вдовицям -
Допомога. Не пробачим!
Ми нікого не забудем,
Не полишим в важкім світі.
Не є орки, а є люди.
Потурбуємось про всіх ми.
Наші воїни хоробрі!
Молимось ми всі за вас!
І терпіти скруту згодні
Згуртувавшись повсякчас!
Квітка Папороті
27.02.2023року