''Всі вороги, Особливо Захід,
Хоч ми і пишемо літеру Z,
Та введемо ми санкційні заходи:
Перший. Усім не ходити в KLOZET.
Другий. Нікому не пити WISKI,
Заборонити INTER і NET,
Заборонити мову англійську,
Разом із ними ворожий MINET.
Також забути французьку мову,
Хоч половина слів і від них,
Франки вступили із німцями в змову,
Також німецьку удвох на смітник...
Так як війну почала Україна,
Заходом гнана, створила конфлікт,
Зробимо мир на вкраїнських руїнах,
Щоб захистити російський релікт!..''