Ти дуже гарна і приємна ФОП
У сфері косметичних процедур.
Хотів би я (не злись на мене) щоб
Між нами впав високий, дружній мур.
Хотів би щоб не стало заборон,
Не стало шлюбом створених завад,
Ні вето, ні обмежень, ні френдзон.
Але ці плани збудуться навряд.
То ж змушений дотримуватись меж,
У зародку гасити свій запал.
Ти теж за цими межами постеж,
Щоб я не напоровся на скандал.
Так, треба слідкувать за язиком,
Ретельно підбирати комплімент,
Щоби не здатись хтивим чуваком,
І просто зберігати статус френд.
А ти не переймайся через це,
Я, все ж, себе триматиму в руках.
І, щоб своє не втратити лице,
Ховатиму бажання у думках.
2023 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович