Президент Америки у Києві
І в той же час сирени чутно вий.
Землі своєї ми рішуче не покинули,
Свавілля ворога сміливо зупиняєм звідусіль.
Весь прогресивний світ за цим спостерігає,
Поміч і зброю надає, свій страх перемагає.
20.02.2023р.
Закохуйте серця у неї
Не робіть із мови ідола,
Закохуйте серця у неї:
Як Коцюбинський «Енеїдою»
Відкрив широкі мови двері;
І як Кобзар своїми «Думами»
Плекав і прагнення й надію;
І як Костенко Ліна «Крилами»
Подарувала душам мрію.
22.02.2023р.