Мені холодно...
зимно... брате
там....
у лівій кишеньці
що на серці
є фото...
мабуть зім'яте?..
а може...
може й кров'ю залите?
лише б кулею не пробите...
брате...
стій...
зажди...
ще б ковток води...
а тепер...
дай вдихну...
бо важко...
щось тисне в грудях...
Господи...
дякую, що в окопі, Боже!
дякую, що так!
я ж вожак!
по іншому - не гоже!
...вже скоро відійду...
,,піду" ногами...
байдуже, що їх відірвало з кінцями...
...не забудь...
брате...
в кишені фото...
там мама і тато...
віддай його їм -
МОЇМ!
...все...
кажи ,,АМІНЬ"
закрий мої очі
своїми руками...
брате...
кажи ,,АМІНЬ"...
........................
...кажи ,,АМІ..."...
.........................
--------------------
....амінь.....
Марія Дребіт
15.02.2023 Португалія
фото з нету