Не знаю, як довго триватиме біг мій любовною стежкою.
То радість,то смуток лягають у душу в час руху мережкою.
То сонце ласкаве , то хмари , як мари, мене супроводжують.
То літо та квіти, то сніг і мороз дні за днями народжують.
В калюжу байдужості іноді падаю, та вибираюся.
Об камінь великий, твердий, без говірний думками вдаряюся.
Болить, я постогну - і знову у біг йду, бо серце – зірницею.
Тебе не зловити, летиш журавлем. Можеш стати синицею?