Зімкнути коло навколо себе,
Скріпити руки у замок –
Життя суцільним стає молебнем
Та ув один кінець квиток.
Дається ноша, яка по силі,
Надлишок самі беремо.
Хитлявий настрій та звички хтиві
Впрягають розум у ярмо.
Від перешкоди до перешкоди
Стискає відстань жвавий час.
Та протидія хіба зашкодить?
Тож треба зменшити баласт.
У руки Божі я віддаюся –
Безсила проти вітру йти
Та зупинитись навряд чи змусять
Мене безжалісні вітри.
Зімкнути коло навколо себе,
Скріпити руки у замок –
Життя суцільним стає молебнем
Та ув один кінець квиток...
19.10.2019
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––