У новорічну ніч, для нас
Чаклунка ніч наворожила,
Зіткала з мрій такі дива,
У небі зірку засвітила.
Два одиноких серця стук
Мелодія одної пісні,
Стискання двох холодних рук,
Тепер ми разом такі різні.
Приспів
Зима, зима і заметіль,
Я лиш твоя, ти тільки мій,
Іскриться в келихах вино,
І неважливо, що було.
Тепер я твій, а ти моя,
І не віддам тебе нікому,
На чисто білому снігу
Напишем разом нашу долю.
І це для нас сьогодні сніг
На землю падає іскристо,
В минуле замітає слід,
І віхола співає пісню.
Палає полум'я свічі,
Хто знає, що там буде далі?
То дві самотності вночі
Серця звільнили від печалі.
Зоя Журавка.