Живи! Страждай. Хворій. Вмирай.
Та що ж людське ти носиш тіло?
Батьками створений бодай..
більш слів нема - це зовсім край,
бо скільки в грудях відболіло.
Тож вибирай!
Який твій рай.
Як врятуватися зумієш,
верши спасіння інших тіл..
Ти також інших обігрієш,
бо даром сильним володієш..
Не допускай "пустих" могил
і сам ніколи не спустієш.
Довічним будеш! Хоч й земля
себе приборкає і знищить ..
Почне усе в собі з нуля ..
з нового Бога-короля.
Твій дух воскресне в попелищі ..
у небо пустить журавля..
туди де правили Всевишні ..
І буде воля вже твоя .
6 січня 2023, 04:55
Бокиївщина