О царице! Зіронька моя.
О владико! Серце. Моя сила.
Тобі в ноги клониться земля;
лоб і плечі; щастя твого сина .
О княгине! Роду славний мій.
Пресвятая! Сонячне сіяння.
Казки янголів. Найкраща мрія мрій.
Ти життя чиєсь.. Любов чиясь.. Кохання.
Королева місяця небес..
Берегиня снів.. Добробут долі.
Громовицями сам грає тобі Зевс
і любується на власному престолі.
5 лютого 2023, 02:06
Бокиївщина