Творча робота, акровірші за жовтень-2022.
Займаючись самоаналізом своїх вчинків, думок і дій, вирішила передусім переглянути свої роботи, якими я займалася з захопленням і натхненням.
Насамперед, ранкові молитви, установки, подяки Всевишньому за все, що маю і побажання всім близьким, рідним, друзям, сусідам і знайомим (називаючи їх ім'я) як і собі здоров'я, необхідна робота по дому, полив квітів, догляд за собою, допомога ближньому, прогулянки у дворі, творча робота, малювання.
Проведу творчу подорож акровіршами, які написала в жовтні-2022,
Малювання – зцілює!
Аркуш ,фарби, пензлик лише візьмеш,
Лінії , мазки починають гратись кольорами
Юність і дитинство згадуєш – бальзам!
Відображається в малюнку настрій.
А він буває різним , і яскравим і сумним.
Нові емоції і в серці і в душі,
Натхнення в гості завітало,
Явище чарівне і цілюще - переконалась на собі. 1.10.22
Учителям у нашому житті відведена важлива роль.
Читати і писати починаємо ми з ними.
Иначим світ побачити, всі явища природи пізнавати.
Таланти, навики свої і вміння нові відкривати.
Екзамени вчимося здавати , а потім майже все життя здаємо теж.
Літа і канікулів разом з ними ми чекаємо, щоб відпочити...
Ідемо по життю різними шляхами, десять з них були шкільні.
Подяку і пошану заслуговують учителі 5.10.22
Текст роботи скоротила до двох творів ( зауваження Юхниці Евгена,умови клуба)
Благослови, Боже! -
"Отображается в рисунке настроение. А оно бывает разным, и ярким и грустным. Новые эмоции и в сердце и в душе, Вдохновение в гости заглянуло, явление волшебное и целебное – убедилась на себе."
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00