Скида каптан колючий глід... недосвіт* наступа на п'яти...
Чи нам засуджувати світ, в якому істина розп'ята?
Вервечку вірувань в ланцюг для нас перетворив пекельник*.
Душевний шириться недуг та розум наш вражає вельми.
Перечить кожен сам собі, висловлюючи точку зору.
Та краще вже на самоті... бо то знущання з кругозору.
Скида каптан колючий глід... недосвіт наступа на п'яти...
Чи нам засуджувати світ, де нами істина розп'ята?
08.10.2019
*недо́світ - ранковий мороз, що буває весною і восени перед сходом сонця; приморозок
*пеке́льник - за релігійними уявленнями - злий дух, житель пекла, що має людську подобу, але з рогами, копитами й хвостом; чорт, біс, диявол
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––