Чи знайшов ти ключ, до мого серця?
Бо моя любов до тебе ллється...
Забери в полон мої думки й надалі
Віджени ту смуту від мене подалі.
Бачиш мальви розрослись на тому ґанку
Килим їх червоний видно на світанку
То любов моя так стелиться до тебе
З ніжністю квітучою розкриваю себе.
Доглядай козаче, за моїм ти серцем
Розвивай ту тяжбу за моїм віконцем
Бо тая квітка - мальва , то душа вразлива
Не зрадь тихим словом, бо вона ж особлива!
(Листопад, 2022 рік)