Атрофовані почуття -
океани почуттів.
Я все життя
про таке молив.
У сонця.. у неба.. у бога просив...
І знаю проте,
такий не один.
Забрали святе,
лише не провин.
Старайтесь зрікати,
або зберігати,
та тільки прекрасні
свої почуття ..
Оті, що у серці радіють не згасні;
оті, що окрилять
даремне життя.
Оті, що зупинять
його біля прірви,
в обіймах довічне дадуть укриття.
Скільки б тепер не було пробачень,
більше не буде наших побачень.
Скільки не дано нам ще каяття ..
у нас відтепер різне життя!
29 січня 2023, 01:00
Бокиївщина