( У співавторстві з SERGE DRONG )
http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=1003776
Її рука — в його руці,
І ледь відчутний напівподих,
Уста гарячі — на щоці,
Для неї він — безмежний подив;
Для неї він — найбільший подвиг,
Герой в лавровому вінці,
Вона ж — тепло вершин холодних —
В його житті — єдина ціль;
Вона — його єдина біль,
Коли не поруч, десь далеко,
І — поривання божевіль,
Неначе взимку — люта спека;
Він — кисень, він — її вулкани,
Скелястих гір надійний тил,
Він — особистий стан нірвани,
Хімічний склад надмірних сил;
Його обійми — два крила —
Тримають небо над землею,
Щоб тільки вірила й жила —
Його коханням та душею;
Настільки гострі почуття,
Здається — це їх і погубить,
Бо кожна мить його життя —
Ознака, що вона ще любить...
Прекрасно написано! Такі строки можуть народжуватись тільки в лююблячих снерцях... Зразу видно почерк таланту))) До речі передайте від мене привіт співатору))) Просто я сам інколи пишу, і знаю, як важко сьогодні знайти достойного співатора)))