Краще сам в одинокість..
в світ великий - в бій не мій.
Бо кохання це жорстокість -
путь страждань і біль страшний.
Власні грати
поламати,
знищить стіни божевільні.
Почуттями не кохати,
хай бездушні, зате вільні .
Слабі думи. Думи сильні.
І шалені думи люті.
'Зорі мрії надмогильні
мною зречені й забуті.
Що я хочу? Тебе хочу! Скрізь з тобою! Я і ти!
Тільки вже на моїм тілі - облаштунки самоти.
Тільки вже у моїм серці: запозичена ненависть..
Тільки вже у нім лишились: крик безвиходу і зависть.
Ти найгірше!
Хочу більше:
крику; реву; болі; мук.
Більше совість нам не дише..
в мандрах вічності розлук.
22 січня 2023, 04:20
Бокиївщина